2018’in En Trend Saç Modelleri

featured
Saç Modelleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En Trend Birbirinden Farklı Saç Modelleri

Saçlarınızdan sıkıldıysanız fikir almak için doğru yere geldiğinizi bilmelisiniz öncelikle. 2018’in en trend saç kesim modellerini burada paylaşacağız. Hem uzun saçlar için bi fikrimiz var hem de kısa sevenler için.

Nostaljik Katlar

Kısa saçlara sahipsiniz eğer biraz hareket katmak için bu değişiklik önümüzdeki sezon çok trend haline geldi. Bu nostaljik görünümü perçinlemek için kısalı uzunlu katlar yanına siz de Elsa Hosk’un 60’lara gönderme yapan katlı perçemlerinden kestirebilirsiniz.

Saç Aksesuarları

Kalıcı olması gereken bir başka saç aksesuarı! Bu kez 90’lı yıllardan değil, 20’li yaşlarımıza çıkıp bizim saçlarımıza takılan ve görünüşümüze uyan formlarımızla. Ocak Jones’un romantik yorumu senin için değil mi? Daha sonra Simi & Haze’nin ikiz tokalarını deneyin.

Kısa Perçem

Gizemli bakışları süslemek için bir perçem ve daha kısa bir perçem bu sezon kısa bir kaç inç ve saçınıza modern bir dokunuş kazandırıyor. Rooney Mara’dan Bella Hadid’e birçok yıldızın favorisi olan mikro-darbeleri denemekten korkuyorsanız, bu görünümü sahte saçlarla görebilirsiniz.

80’ler Saç Topuzu

Jennifer Lopez ve sonra Ashley Graham ve sonunda Rita Ora kırmızı halı güzelliği, yeni nesil yüksek topuklu bir görünüm sergiledi, bu saç stili saç stillerinden biri olacak. Bukleler ile hacim ve nostalji ile 80s topuzu birlikte eğlenceli ve cinsiyet getiriyor.

Romantik Atkuyruğu

Doku ve romantizm açısından at kuyruğu hem gece tarakları hem de sokak stili için vazgeçilmezdir. Bu modelin atmosferine uyum sağlayan Jennifer Lawrence gibi bir son seçebilirsin. Globes’ı Jessica Biel gibi pürüzsüz hale getirmek için birleştirilirler.

90’lı yıllara: Scrunchie

Simit tokaları fark etmeden hayatımıza girdi ve kolayca çıkacak gibi görünmüyorlar. Retro görünümün yükseldiği yeni sezonda Scrunchies yine bir zorunluluktur.

Dağınık ve kısa

Kısa kesilmiş saçları uzatan bob modeli, yanıp sönen katmanlarla şekillendirilir. Kısa kesimin maskeli havasından kurtarılan bu saç modeli, 2018 yazında daha kadınsı ve çekici titreşimler ortaya çıkarır.

Hacimli Bukleler

Kırmızı halının retro dalgaları yerini bu ince ve hacimli bukleler almıştır! Yoğun, kabarık ve kıvırcık saçlı Jennifer Lawrence’dan Jourdan Dunn’a gelen yıldızların yeni favorisi. Perma ile kalıcı olarak elde edebileceğiniz bu görünümde ultra ince saç kıvırıcılarını da kullanabilirsiniz.

Yeni Nesil Bob

Yeni sezonda, ultra düz ve jet biçimli bob kesimi daha dağınık bir görünümle şekilleniyor. Bu bölümün en önemli noktası, dağınık forma son dokunuşunu yapan paçavralardır. Yaklaşan yaz mevsiminde olsun, bob kesiminizde XS veya katlanmış perçinlerle harekete geçebilirsiniz.

Tom Boy Keser

Pixie’nin sofistike ve klasik duruşu yazların favorilerinden biridir. Daha keskin yüzeylere sahip bir mimari form modeli, Cara Delevingne’den Zoey Kravitz’e kadar olan It-Girl yıldızlarının olmazsa olmazıdır.

XXL Dalgaları

XXL saçlarının hiçbir yere gitme niyeti yoktur. Sokaktaki çarpıcı ve havalı modellerden biri olan rapunzel saçları, Jennifer Lopez ve Kim Kardashian’ın trendlerinde görüldüğü gibi gevşek ve umursamaz dalgalarla hareket ediyor.

Dokulu ve ıslak

Islak ve parlak görünüm sadece cilde değil, aynı zamanda mevsimin favorisi olan saça da. Geçtiğimiz sezon jetlerde kullanılan bu görünüm ve pürüzsüz bir finiş ile bu yaz dokuya katılarak daha dikkatsiz ve sportif bir tutum kazanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yorumlar kapalı.