2020 Siyah Abiye Modelleri

featured

​​​​​Bayanların elbiselerde kurtarıcı rengi siyahtır. Armut, elma, kum saati gibi çeşitli vücut tipine sahip kişilerin abiye tercihleri arasında favori renktir. 

2020 yılının siyah abiye modelleri ister kapalı ister açık olsun oldukça fazla çeşidi bulunmaktadır. 

İşte 2020 yılının siyah abiye modelleri ve detayları; 

  • Kısa güpürlü abiye modeli 
  • Uzun kuyruklu ve dantelli abiye modeli 
  • Sırt dekolteli abiye modeli 
  • Uzun kollu kuyruklu abiye modeli 
  • Sırt dekolteli ve askılı abiye modeli 
  • Payetli abiye modeli 

1- Kısa güpürlü abiye modeli 

Söz, nişan veya birisinin özel gününde giyilebilecek siyah kısa güpürlü abiye modelleri bayanların tercihleri arasındadır. Güpürlü olması abiyeyi hem şık hem de ağır gösteriyor. Siyah renkte olması her türlü vücut tipine de uyum sağlıyor. 

2- Uzun kuyruklu ve dantelli abiye modeli 

Uzun kuyruklu siyah abiye modelleri kumaşının dantel olmasıyla beraber oldukça gösterişli olmayı sağlıyor. İster gece davetlerinde ister gündüz davetlerinde tercih edilebilecek bir model. 

3- Sırt dekolteli abiye modeli 

Sırt dekolteli siyah abiyeler iddialı olmayı sevenlerin tercih etmesi gereken bir modeldir. Bu tarz modellerin hem kısası hem de uzun kuyruklu gibi farklı çeşitleri de bulunmaktadır. 

4- Uzun kollu kuyruklu abiye modeli 

Kapalı bayanların tercih edebileceği uzun kollu ve kuyruklu modeldir. Uzun kuyruklu oluşu boyu uzun olan bayanlara daha uyumlu olur. Kumaş çeşidine göre abiyeye şıklık katmakta mümkündür. 

5- Sırt dekolteli ve askılı abiye modeli 

Sırt dekolteli ve askılı abiye modelleri omuzları geniş olan bayanlara daha çok yakışacak bir tarzdır. İnce ve kalın askı olarak çeşitleri vardır. 

6- Payetli abiye modeli 

Payetli abiye modelleri 2020 yılının en çok tercih edilen tarzları arasındadır. İnce belli bayanların tercih etmesi gerekir. Payet modeli vücut tipini geniş gösteren bir modeldir. Bu tarz elbiseler hem ışıltılı hem de gösterişli durur. 

2020 yılının siyah abiye modelleri genellikle ışıltılı ve iddialı parçalardan oluşmaktadır. Siyah renk oluşu hem uygulanan makyaja hem de takılacak aksesuarlara kolaylık sağlayacaktır. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü