2022 – Düğün Saç Modelleri Trendleri

düğün saç modelleri trendleri

Düğün saç modelleri düğünlerde kullanabileceğiniz nedime modelleri, yakın akraba veya arkadaş ya da daha uzak bir tanıdık olarak kullanıma göre farklılık göstermektedir.

Siz de katılacağınız konuma göre ve kıyafetinize göre en uygun modeli seçerek düğün davetlerinde göz kamaştırabilirsiniz. Bildiğiniz üzere biz kadınlar için saç en önemli aksesuardır.

daginik topuz dugun sac modeli
düğün saç modelleri dağınık topuz

Doğru ve yerinde saç modeli kullanımı her zaman tarzınızı ve şıklığınızı yansıtmak için en önemli etkendir. Bununla birlikte doğru makyajda elbette en az saç kadar önemlidir. Dilerseniz makyaj modellerini de buradan inceleyebilirsiniz.

Özellikle de yakın arkadaşınızın düğünü için nedime olacak iseniz saç konusu şüphesiz daha çok önem kazanıyor.

at kuyrugu dugun sac modeli
at kuyruğu düğün saç modelleri

Düğün İçin Saç Modelleri

Düğün için saç modellerine baktığımızda yılın öne çıkan modelleri özellikle de dağınık modeller, dağınık at kuyruğu modelleri ve yarım toplu saçlar oluyor. Sade ve şık modellerden yana bir tercih yapacaksanız ise örgülü modelleri incelemenizi öneririm.

dugun sac modeli acik
açık düğün saçı modeli

Genç kızlar için düğün saç modelleri bulmak daha zordur. Aşırı frapan saçlardan hoşlanmayan hanımlar için oldukça şık ve sade modeller bulmak da mümkün. Aynı zamanda zarafetin ön plana çıktığı modellerde de oldukça şık saçlar bulmak mümkün.

Kısa Saç Düğün Modelleri

Kısa saçlı hamımlar için de düğün saç modelleri bulmak başlı başına bir problem olabiliyor. Ancak artık kısa saç modellerinin moda olduğu bu günlerde kısa saçlı hanımlar için de kısa saç için uygulanabilecek oldukça şık düğün saç modelleri bulmak mümkün.

kisa sac dugun sac modelleri
kısa düğün saçı modeli

Yarım topuz, yarım toplama ve tek taraflı toplama gibi farklı şık ve düğüne uygun modelleri bir arada bulmak artık mümkün. Yılın öne çıkan kısa saç düğün modellerine baktığımızda genellikle örgülü modellerin ön plana çıktığını ve yarım toplamalı modellerin ön plana çıktığını görüyoruz.

dugun sac modeli orgu
örgülü açık düğün saçı modeli

Siz de kıyafetinize uygun olarak ve aynı zamanda tarzınızı da yansıtan modelleri seçerek uygulayabilirsiniz. Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken husus öncelikli olarak yüzünüzün şeklidir. Örneğin; alnınız çok geniş ise perçemli modelleri tercih etmek doğru tercih olacaktır.

dugun sac modelleri
düğün saçı modelleri

Geniş alınlı hanımlar aynı zamanda sıkı ve düz topuzlar yerine daha çok dağınık topuzları tercih etmek gerekir. Öte yandan eğer dar bir alın yapısına sahip iseniz perçem gibi alnınızı yapatacak modellerden uzak durmalısınız. Alnı dar olan kişilerde perçem türü saç şekilleri yüzü daha kısa ve basık gösterecektir.

genc kiz dugun sac modeli
genç kızlar için düğün saçı modelleri

Saç Modelleri Düğün

Bildiğiniz üzere maşalı saç modelleri de yılın öne çıkan saç modelleri arasında yer alıyor. Maşalı modellerde at kuyruğu, yarım topuz, yarım at kuyruğu gibi modelleri tercih edebilirsiniz. Krepe ile tepenin kabartıldığı at kuyruğu modelleri artık demode olsa da maşa yardımıyla hacim verilen at kuyruğu modellerini hala görmek mümkün.

genc topuz dugun sac modeli
saç modelleri düğün

Kısa Saç Modelleri Düğün

Düğün için kısa saç modellerine tekrar geri dönecek olursak; özellikle de omuz hizasında saçlara sahip iseniz hemen her türlü saç modelini uygulamanız mümkün. Bunun yanında dilerseniz postiş gibi aparatlar kullanarak da dilediğiniz uzun düğün saçı modelini rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

genc topuz dugun saci
genç kız düğün topuzu modeli

Eğer düğün sahibi iseniz de postiş kullanmayı rahatlıkla düşünebilirsiniz. Postiş yalnızca saçı uzatmak için kullanılır gibi bir algı vardır. Asıl işlevi bu olsa da aynı zamanda saçları daha dolgun göstermek için de rahatlıkla postiş tercih edebilirsiniz.

orgulu dugun sac modeli
örgülü düğün saçı

Omuz hizasındaki saçınıza postiş uygulayarak hacimli ve uzun bir at kuyruğu düğün saç modelleri oluşturmanız mümkün.

orgulu dugun sac modelleri
Düğün Saç Modelleri Trendleri 19

Yılın öne çıkan düğün saç modellerinde bir diğer model ise örgülü modellerdir. Örgü bildiğiniz üzere modası asla geçmeyen saç modellerinden bir tanesidir. Farklı örgü stilleri uygulanarak saç toplama teknikleri ile şık düğün saç modelleri oluşturulabilir.

sade dugun sac modeli genc
Düğün Saç Modelleri Trendleri 20

Bunun dışında topuzlarda, yarım toplamalarda ve şekillendirmelerde de değişik örgü teknikleri bolca kullanılıyor. Özellikle de açık alan düğünlerinin vazgeçilmez saç modeli şüphesiz ki örgülerden geçiyor. Balık sırtı örgüsü ile düz saç örgüsü en çok tercih edilen model olmaya her dönem devam ediyo.

sade ve sik dugun sac modeli
Düğün Saç Modelleri Trendleri 21

Örgü saç modellerini hem profosyonel hem de kendiniz uygulamanız mümkündür. Aynı zamanda örgü dışında düğün saç modellerinde çok tercih edilen saç aksesuarlarıdır. Farklı tarzdaki tokalar ve minik fransız şapkaları yılın moda saçlarını süslüyor.

sik ve sade gelin sac modeli
Düğün Saç Modelleri Trendleri 22
tepeden topuz dugun sac modeli
Düğün Saç Modelleri Trendleri 23
topuz gelin sac modelleri
Düğün Saç Modelleri Trendleri 24
yarim toplu dugun sac modeli
Düğün Saç Modelleri Trendleri 25

Seçeceğiniz aksesuara göre şekillenen saç modelleri de bu yıl oldukça revaşta.

Burada sizlerde düğün saç modellerini paylaştım. Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi benimle yorum bölümünden paylaşabilir ve dilerseniz bizi buradan da takip edebilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü