2021 Siyah Abiye Modelleri, Siyah Abiye Kombin Önerileri

siyah abiye modelleri ve kombinleri

Siyah abiye modelleri abiye seçimlerinden en çok tercih edilen modellerdir. Siyahın şıklığı yansıtan bir renk olması, fazla kiloları gizlemesi, hemen her tür ayakkabı ve çanta ile rahat kombinlenebilir olması siyah rengin tercih sebebidir.

Burada sizlerle siyah abiye modellerini ve siyah abiye kombini yapmanın püf noktalarını paylaşacağım. Bunun yanısıra hem uzun hem de kısa abiye modellerini burada bulacaksınız.

Eğer siyah renk bir abiye kıyafet almaya karar verdiyseniz bu yazı size çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Siyah Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Siyah abiye kombini yaparken; birkaç farklı yöntem kullanabilirsiniz. Bunlar; tamamı siyah kombin, siyah ve bir baskın renk kombini, aksesuarsız kombindir. Dilerseniz bunları sırayla açıklayarak başlayalım.

Tamamı Siyah Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Tamamen siyah bir kombin yapmak istiyor iseniz; ayakkabı ve çantanın yanısıra aksesuarlarınızı da siyah seçmelisiniz. Bu tip kombinlerde aynı siyah tonunu yakalamak işin püf noktasıdır. Farklı tonlarda kullanılan siyah renk kesinlikle kötü bir görüntüye neden olacaktır. Bu yüzden de dilerseniz çanta ve ayakkabınızı kıyafetinizin kumaşı ile kaplayabilirsiniz.

yirtmacli siyah abiye kombini
siyah abiye kombini

Bu tür siyah kombinler özellikle de çok taşlı, tüllü ve hareketli abiye elbise modellerinde tercih edilmelidir. Çünkü tüm hareket abiye elbisenizde toplanmıştır ve bu durum da yalnız elbisede kalmalıdır. Hareketli çanta ve aksesuarlar ya da renkli aksesuarlar tercih edilmemesi daha doğru olacaktır.

İki Renkli Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

İki renkli abiye kombininden kastımız; bir ana renk siyah ve bir adet baskın farklı bir renktir. Bu renkler; beyaz, kırmızı, siyah, yeşil gibi siyah ile kontrast oluşturabilecek canlı renkler olmalıdır. Bu tip kombinleri ise daha çok düz ve hareketsiz abiye modellerinde tercih ediyoruz. Dümdüz bir siyah elbiseyi hareketli hale getirmek için seçeceğiniz farklı bir renkten oluşan ayakkabı, çanta, saat gibi aksesuarlar tercih edebilirsiniz.

iki renk abiye kombini
siyah kırmızı abiye kombini

Bu tip iki renkli kombinler hareketli abiyelerde kullanıldığında ise karmaşık bir görüntü oluşabilir.

Aksesuarsız Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Genellikle sadelikten hoşlanan veya çok hareketli abiye tercih eden hanımların kullandığı bir kombin türüdür. Her abiyede aksesuar kullanmak zorunda değiliz bazı abiyeler aksesuar ile daha karışık bir görüntü oluşabilir.

Özellikle de çok hareketli ve boğazlı abiyelerde ya da sıfır yaka abiyelerde kolye gibi detaylara gerek yoktur. Bu tip abiyelerde rahatlıkla aksesuarsız kombinleme yapabilirsiniz.

siyah tul detayli abiye 1
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 22

Siyah Abiye Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Bu soru da hanımların kafasını en çok karıştıran sorudur. Siyah abiyenizin tarzı, kullanılacak mevsim, abiyenizin boyu ayakkabı seçiminizi etkileyen faktörlerdir.

Eğer kışlık bir kombin yapıyor iseniz; süet stilettolar ya da deri stilettolar kullanabilirsiniz. Mini bir abiye elbiseniz var ise de çizmeler ile rahatlıkla şık kombinler elde edebilirsiniz.

Yazlık bir kombin yapıyor iseniz de açık topuklu ayakkabılar ya da yine stilettolar kullanmanız mümkün.

abiye ayakkabi
siyah abiye altına nasıl ayakkabı giyilir

Kısa abiye elbiselerde eğer boy probleminiz var ise ten rengi ayakkabılar seçmek boyunuzu daha uzun gösterken bantlı ayakkabılar seçmen boyunuzu kesecektir.

Siyah Abiye Üzerine Nasıl Takı Seçilir?

Öncelikle elbette abiyenizin tarzı bu konuda bir numaralı etkendir. Öte yandan; altın renkleri, pırlantalı takılar ve siyah takıları da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Hem küpe hem de kolyede takım tercih etmek siyah renk abiye kombinlerinde daha şık bir görüntü yakalamayı sağlar. Öte yandan bileklik ve yüzük ile de kombininizi destekleyebileceğiniz gibi kol aksesuarlar ve halhal da kombininize göre tercih edebilirsiniz.

Siyah Abiye Kombinleri

Dilerseniz şimdi siyah abiye modelleri ile oluşturulmuş kombinlere bir göz atalım. Bu sayede siz de fikir sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda tarzınıza uygun bir komini elinizde bulunan malzemeler ile uyarlamanız da mümkün.

Balık Model Siyah Abiye Modelleri

balik model siyah abiye 1
balık model siyah abiye modelleri

Fırfırlı Siyah Abiye

firfirli siyah abiye
fırfırlı siyah abiye

Kayık Yaka Siyah Abiye

kayik yaka siyah abiye
kayık yaka siyah abiye modelleri

Siyah Payetli Uzun Abiye

payetli siyah abiye
siyah payetli uzun abiye elbise

Sade Siyah Abiye Elbise

sade siyah abiye
sade ve şık siyah abiye elbise modelleri

Tesettür Siyah Abiye Elbise Modelleri

siyah abiye tesettur
tesettürlü abiye

Siyah Askılı Abiye Elbise

siyah askili abiye
askılı siyah abiye modelleri

Siyah Beyaz Abiye Elbise

siyah beyaz abiye
siyah beyaz abiye elbise

Siyah Kısa Abiye Modelleri

siyah kisa abiye
kısa siyah abiye modelleri

Yırtmaçlı Siyah Abiye Elbise

siyah mezuniyet abiye
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 23

Siyah Tesettür Abiye

siyah simli tesettur abiye
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 24

Siyah Transparan Abiye

siyah transparan abiye
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 25

Siyah Straplez Tüllü Abiye

siyah tullu abiye
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 26

Siyah İki Parça Abiye

straplez siyah abiye
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 27

Siyah Tesettürlü Abiye

tesettur siyah sik abiye
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 28

Siyah Dantelli Abiye

uzun siyah abiye kombini 1
Siyah Abiye Modelleri ve Kombinleri 29

Burada en çok tercih edilen model olan siyah abiye modelleri sizlerle paylaştım ve nasıl kombinleyebileceğiniz konusunda ipuçları oluşturdum. Konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi benimle yorum bölümünden paylaşabilir ve dilerseniz bizi buradan da takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü