2020 Bayan Gömlek Modelleri

featured

Bayanların giyimlerinde en çok tercih ettikleri parça gömleklerdir. Gittiği her yere yapılan doğru kombinlerle uyum sağlayan bir parçadır. Gömlekler ile klasik şıklık da spor şıklık da elde edilebilir. Havuç kesim ve kot pantolonlarla birlikte, bu sezonun yeni trendleri olan balon model pantolonlarla da kombinleyebilirsiniz gömleklerinizi. Bunun için ilk kural aslında vücut tipinize göre gömlek seçimi olmalıdır. Peki, 2020 bayan gömlek modelleri için sezonun en trendleri hangileri? 

2020 bayan gömlek modellerini listeleyecek olursak: 

  • Yazlık kolsuz gömlek modelleri her yıl olduğu gibi 2020’nin de trend modelleri içerisinde. Giyenlere hem rahat hem şık bir görüntü sağlıyor. 
  • Çiçek desenli gömlek modelleri, 2020 yaz tarzını yansıtmanız için iyi bir model. 
  • Yarasa kol gömlek modelleri, güzel bir davet için seçilebilecek bu yılın trend modellerinden. 
  • Yazın sıcağından sizi bunaltmayacak şile bezi gömlekler de her yıl olduğu gibi 2020 sezonu için de ideal. 
  • Biraz 80’leri yansıtan karışık modelli ve çizgili gömlekler de mağazalarda yeni sezon gömlekler olarak yerini aldı. 
  • Önden çıtçıtlı olan veya düğmeli olan kot gömlekler de bu yılın pantolonla kombinleyebileceğiniz vazgeçilmez modellerinden. 
  • Dar kesimli ve yaka detaylı gömlek modelleri de yeni sezon gömlek modelleri içerisindedir. 
  • Kaplan desenli bayan gömlek modelleri de marjinal görüntü vermek isteyenler için ideal bir tercih olabilir. 
  • Kolsuz önden bağlamalı gömlekler de 2019’da çok tercih edilmişti. Aynı şekilde 2020 trend gömlekler içerisinde bu model de kendini gösteriyor. 

Bu gömlekleri en uygun şekilde bol paça pantolonlarla, midi eteklerle ve skinniy jeanlerle kombinleyebilirsiniz. 2020 trendini yakalamak isteyenler bu gömlekleri doğru kombinlemelidir. Örneğin yeni model çiçek desenli veya karışık desenli gömlekler tercih edildiğinde renk karmaşası yanlışına düşülmemelidir. 

Gömlek hareketli ve desenli ise pantolon veya etek seçimi düz renk olmalıdır. Tam tersi durumda yani seçtiğiniz gömlek sade renk olduğunda da etek veya pantolon hareketli tercih edilebilir. Böylelikle desen tasarım karmaşasının önüne geçebilirsiniz. 2020 bayan gömlek modellerini, seçtiğiniz markaya, modele, sahip olduğu özel tasarımlara göre bütçenize uygun bir şekilde elde edebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü