2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Tavsiye

featured

2019 Düğün Dekorasyonu İçin 5 Tavsiye

Düğün sezonun yavaş yavaş açılacak olmasıyla birlikte evlenecek çiftlerin düğün tarihleri de aynı şekilde belirleniyor. Siz de yaz düğünlerini seviyor ve yaz düğünü yapmayı düşünüyorsanız ve dekorasyon konusunda aklınız biraz karışıksa size ilham verecek muhteşem baharyaz düğünü dekorasyonları seçtik. İşte 2019 bahar – yaz düğünleri için 5 Dekorasyon Tavsiyesi 

1.Konsept Belirlenmesi İşinizi Kolaylaştırır

Dekorasyona başlamadan önce her zaman önceliğiniz bir renk seçmek olursa gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Konsept için renkler ve süslemeleri belirledikten sonra nesnelerin renklerini belirleyin. İşinizin nasıl bir anda kolaylaştığına şaşacaksınız. Eğer bu düğün bahar düğünü olacaksa pastel tonlarda renkler seçmenizi tavsiye ederiz. Yaz düğünü ise daha cıvıl cıvıl enerjik renkler seçebilirsiniz.

2. Davetiye ve Hatıra Hediyesi Seçimi

Eğer düğün dekorasyonu için süslemeleri, renkleri, konsepti belirlediyseniz davetiyeleri ve hatıra hediyesi seçimini de uyum içinde kullanabilirsiniz. Düğünüzde kullanacağınız bütün objeler konseptiniz ile ahenk içinde olması düğünüzün daha itinalı, özenle seçilmiş ve tabiki şık gösterecektir.

3. Kokulu Mumlar ve Bahar Çiçekleriyle Ortamı Değiştirin

Kokuların insan hafızasına kazındığını biliyor muydunuz? Eğer hatırlanacak bir düğün yapmak istiyorsanız kokulu mumlar ve çiçeklerle ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Bu konuda dikkat etmeniz gereken nokta ise ters tepmesidir. Bazı kokular birbirine karışarak düğününüzün istenilen kokudan daha farklı bir kokuya boğmak istemezsiniz. Bu nedenle birbirleri ile uyumlu kokular seçmelisiniz.

4. Sadelik Kurtarıcıdır

Son yıllarda oldukça popüler olan minimal yaşam tarzı, sıkça karşılaştığımız sade bir yaşam stili. Sadelik her zaman kurtarıcı bir girişimdir. Aynı kıyafet seçimlerinde kararsız kaldığımızda sadeliğin bizi kurtarması ile dekorasyonda da aynı şey geçerlidir. Aynı zamanda sadelik asil bir algı yaratır. Aynı şekilde gelinlik seçiminiz de sadeden yana olmanız hem düğününüzde daha rahat olmanızı sağlar hem de sizi olabildiğince zarif ve narin gösterir.

5. Fotoğraf Çekimi Alanı Oluşturun

Düğünler, hem davetliler hem de çiftler için kaçırılmaz fırsatlar fotoğraf çekimidir. Siz de bu duruma el atıp, hem kendiniz için hem misafirleriniz için düğün mekanı veya salonunuza süslenmiş fotoğraf çekilme alanı yaratabilirsiniz. Örneğin, led ışıklarla aydınlatılmış ağaçların altı, neon yazı stili ile yazılmış aşk sözleri veya fotoğraf kareleri ile çerçevelenmiş bir duvar süsleyerek davetlilerin sosyal medyada düğününüzü paylaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bayan Güzellik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü