Cilt Bakım Yağların Kullanım Alanları

Cilt Bakım Yağları Nasıl Kullanılır?
Daha Fazla Göster

Cilt Bakım Yağların Kullanım Alanları

Cilt bakım yağlarını bazı doğal tariflerde ve kozmetik ürünlerde sıkça kullanılıyor. Peki karışım yapmadan sadece yağın kendisini kullanarak faydalanabileceğinizi biliyor muydunuz? Cilt bakım yağları hem makyajınız da hem cilt bakımınızda hatta parfüm olarak da kullanabilirsiniz. İşte cilt bakım yağların kullanım alanları…

1- Makyaj Çıkarıcı: Üzerinde “temizleme yağı” yazmasa bile her türlü cilt yağı suya dayanıklı maskara, kalıcı far ve rujları sadece birkaç hareketle nazikçe temizliyor. Ayrıca cildi tahriş etmiyor.

2- Saçları Yatıştırır ve Şekillendirir: Cilt tarafından kolayca emilen (argan ve jojoba yağları gibi), zengin yağ asidi içeren yağlar aynı zamanda saç tarafından da kolayca emilir. Saç tasarımcıları, bu yağların bir kısmını kıvrık saç uçlarına veya kabarık saç tellerine, parlak bukleler elde etmek için veya kabarık saçları yatıştırmak için uygulamanızı önerir.

3. Likit Fondöten: Kullandığınız krem veya sıvı fondöten yağ eklemek, daha fazla nem ve tiner elde edilmesine yardımcı olur. Böylece bronz cildinize sürdüğünüz temel tüm yaz karanlık olsa bile, kullanmaya devam edebilirsiniz.

4- Parfüm Olarak Kullanın: Bu ürünlerin çoğu, birçok parfümün içeriğinde kullanılan yasemin, sandal ağacı ve lavanta esans yağı içeriyor. El bileklerinize parfüm niyetine bu ürünleri sürebilirsiniz.

5- Aydınlatıcı Etkisinden Yararlanın: Doğal görünen bir aydınlatıcı etkisi yaratmak için makyajınızı tamamladıktan sonra bir miktar yüz yağını elmacık kemiklerinize, burun köprüsüne ve omuzlarınıza sürmenizi öneriyor makyaj uzmanları.

Bayan Güzellik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Bayan Güzellik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!