2019 Makyaj Trendinde Doğal Kaşlar Trend

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 Makyaj Trendinde Doğal Kaşlar Trend

Herkes kalın ve koyu doldurulmuş kaşlardan sıkılmış gibi görünüyor. Doğallık her zaman trendlerdeydi şimdi de sıra kaşlara geldi. Kaşlara baktığınızda makyaj görmek yapaylaştırıyor, doğal bir makyajla kaşlardaki makyajı gizleyerek tüm doğallığınızı koruyabilirsiniz.

DOĞAL KAŞLAR

Tasarımda, kaşların uygulanmasında olduğu gibi, doğallığın en büyük gücü olan minimalizm de açıktır. Eski, kalın ve daha doğal kaşların eski yıllarda kaldığını gösteren ince kaşlardan dolayı abartılı, aşırı kavisli ve insan, 2019’un en önemli kaş trendi arasında yer almaktadır. Bu noktada, insanların en büyük endişesi, dökülen ve karıştırılmış kaşlara doğal bir görünüm.

Geçmişte yanlış uygulamalar veya yanlış teşhis nedeniyle eski kaşları eski görünüme döndürmek zor olabilir. Bununla birlikte yeni nesil uygulamalarda, bu yüzdeki insanı ortadan kaldırarak bu zorluğu en uygun kaşları tasarlamanızı sağlar. Kaş kontur uygulaması ile renkler ve cilt altı tonlarına uygun yüz tipi için ideal bir form belirlenir ve tamamen doğal bir görünüm elde edilir.

2019 Makyaj Trendinde Doğal Kaşlar Trend
2019 Makyaj Trendinde Doğal Kaşlar Trend

Doğallıktan doğan dokulu kaşlar, trend hiç olmadığı kadar fazla. Kaş stilinin ana teması büyüklük, doku ve dolgunluktur. Kaşların doğasından doğallık ilkesine göre dokulu kaşlar. Kaşların kıllarının ön planıyla oluşturduğu dokulu kaşlar, zarafetin zarafetsiz görünmesini sağlamak için doğal bir yol bırakıyor. Bu görünümü elde etmek için Ergul Keskin, makyaj uygulamalarının kısa vadede kullanılmasının bir çözüm sunduğunu ve Hollywood yıldızları arasında kaş kontur uygulaması ile dokulu kaş modasına uyarlanabileceğini belirtti.

BAZEN DE MAKYAJ İHTİYAÇTIR 

Kaşlardaki mevcut birçok trend trend olabilir. Bu noktada, kişinin en önemli kriteri, en güzel ve doğal olan kaş modasını takip etmek olacaktır. Ancak, kalıcı başvurular için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Her kaş modelinin başında her kadın için uygun değildir. Çünkü yüz imzaya benziyor; Bazı insanlar köşeli, çıkıntılı elmacık kemiklerine sahipken, diğerleri daha yuvarlak ve anlamsız bir yüze sahip olabilir. Bu durumda, kaş tasarımını profesyonel insanlara bırakmak doğru karar olacaktır. Bir kişinin göz kapaklarının alçak olması durumunda, görsel bir yanılsama oluşturmak için daha fazla kaş modeli tercih edilmeli ve çok kavisli kaşlar sert bir görünüm oluştururken yumuşatılmalı ve daha düz çizgiler haline getirilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü