2018 Makyaj Trendleri

featured

2018 Makyaj Trendleri

Her sezon olduğu gibi bu sezonda yeni makyaj trendleri karşımızda. Turuncu farlardan artık sıkılmadık mı? Artık aydınlık, ışıltılı göz kapakları ve pınarları, bronz allıklar yerine daha renkli ve sağlıklı görünen pembe yanaklar geliyor. Gözler bir tık daha ön plana geçiyor. Doğallık önceliğimiz olarak sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşturarak daha açık ve pembemsi tonlar ön plana çıkıyor.

1. Aydınlık Bir Cilt

Son yıllarda olduğu gibi, bu yıl da cilt sağlıkla parlıyor. Cildinize iyi bakın ve bol su tüketmeyi unutmayın. Buna ek olarak, ıslak bitişli seçeceğiniz bir fondöten ile ve bazlarla parlak bir görünüme sahip olabilirsiniz.


2. Işıltılı Bakışlar

Bu yıl strobingin etkisi yanaklardan gözlere değişiyor. Yanaklara uygulanan aydınlatıcıları bu sefer gözlere uygulayın. Göz pınarlarınıza uygulayacağınız parlak farlar, bu etkiye sahip olmanıza yardımcı olacaktır.


3. Puslu Göz Makyajı

2018 kışında sisli bakış, etkisini sürdürmeye devam ediyor. Siyah bir kalemle gözlerinizi yoğun bir şekilde çerçeveleyebilir ve göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kirpikleriniz için hacimli bir maskara, göz makyajınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır.


4. Neon Farlar

Bu yıl sonbaharda göze çarpan neon renkli farları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Doğallık hala bir trend olduğundan, gündüz makyajı için bu farları tercih ettiğinizi düşünmüyoruz. Gece davetiyelerinde gözlerinizde kullanacağınız farlar yeşil, bakır, ve sıcak renklerle gözlerinizi öne sürebilirsiniz.


5. Gözlerde Metalik Renkler

Hayatımıza gelecek olan renklerden biri bu kez metalik renkler! Işıltılı parlatıcı cilt makyajınıza metalik tonlarla hava ekleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, yoğun ışık far fırçası olmadan bu renkleri göz kapağınıza uygulamaktır.


6. Pembe Yanaklar

Bu sonbahar-kış aylarında bronzdan uzaklaşın. Çünkü yanaklar doğal ve sıcak renklerin ön planda olacaktır. Şeftali ve pembe tonlarında tercih ettiğiniz allık ile mükemmel doğallığı yakalayabilirsiniz. Sağlayacağınız basit bir görsel de sağlıklı bir cilt belirtisi olacaktır.

7. Parlak Kırmızı Dudaklar

Bu sene dudaklardaki klasik renkler kendileri için daha fazla alan bulacak! Sade bir rujla sade ve doğal makyajınızı tamamlayın. Strobing’in etkisini dudaklarınızda tutmak istiyorsanız, parlak tonları seçebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü