2020 Trendlerdeki Saç Modelleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 Trendlerdeki Saç Modelleri

2020 saç modellerinde neler trend merak ediyor musun? Her yıl yeni bir akım yeni bir trend saç modelleriyle geçiyor bu sayede bir çok bayan farklı bir saç modeli deneyerek stil keşfi yapıyor. Bayanlar en çok saç modelinde ve renginde değişiklik yapmayı sevdiği artık bilindik bir durum. Moda size yakışandır diyorum ve öncelikle beğendiğiniz saç modelinin yüz şeklinize gidip gitmeyeceğine bakarak 2020 yılının trendlerindeki saç modellerinden birini deneyebilirsiniz. Geçen yılda olduğu gibi kısa saç modelleri bu yılda da trendlerde yerini almayı başardı. Yaz mevsiminin en gözde saç modeli zaten her zaman kısa saç modelleri olmuştur.

Kısa Saç Modelleri

Özellikle cesaret isteyen küt kısa saç modelleri yaz mevsiminde en kullanışlı olan saç modellerinden birisi ve 2020 saç modellerinde trendlerde kalmaya devam ediyor. Alnınız genişse ve çeneniz küçükse kahkül kısa saç modeli size çok yakışacaktır. Uzun yüzlerden ziyade çenesi küçük yüzlere kısa saç modellerini daha iyi taşıyor.

Örgü Saç Modelleri

Saçlarınızı hem açık bırakmak hemde biraz derli toplu durmasını isteyenlerdenseniz bunun ortasını sağlayacak örgü saç modelleri bu sene çok tercih edilecek. Örgü saç modelleriyle saçlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Eğer örgü saç modelleri hoşunuza gidiyorsa şanslısınız ki çok çeşit örgü modelleri var. Kısa saç modellerinde saçları örmek zorlaşabilir bu yüzden kısa saçlarda balık sırtı örgüsünü öneririm. Fotoğrafta olan örgü modeli de balık sırtı örme şekliyle örülmüş. Balık sırtı örgüsünü fotoğraftaki gibi bi taraflı kullanmak saçlarınızı hem açık hemde derli toplu görünümde kullanmış olacaksınız. Uzun saçlarda ise salaş örgüler çok popüler.

Yandan Ayrılmış Saç Modelleri

Fotoğrafta gördüğünüz Lana Del Rey’in havalı yandan ayrılmış saç modeliyle çekilmiş bir fotoğrafı. Yandan ayrılmış saç modelleri yüz hatlarını daha keskin gösteriyor. Kilolu yüzler için ortadan ayrılmış saç modelleri onlara avantaj sağlar ancak hatları keskin bir yüzde yandan ayrılmış saç modelinin de onlara yakışacağından eminim. Bu sene yandan ayrılmış saç modelini çok sık görebilirsiniz. Çok sık kullandığı ve hatta ikonu haline gelmiş yandan ayrılmış saç modeli Lana Del Rey’in asil görünümündeki bir etken olabilir mi?

Kabarık ve Hacimli Saç Modelleri

Uzun veya kısa saç fark etmez hacimli dalgalı saçlar bence her halükarda hoş görüntü veriyor.  Özellikle de dalgalar eşitse, biraz eski saç modelleri trendlerine dönük olacak vintage saç modelleri gibi.  Saçlara hacim vermek çok basit bir fırça veya krepe tarağıyla saçlarınıza rahatlıkla hacim verip kabarık gösterebilirsiniz. Saç köpüğü kullanırsanız saçlarınız dağınık (tel tel yukarıya çıkan elektriklenen saçlar gibi) görünmez.

Su Dalgası Saç Modelleri

Su dalgası saç modelleri özellikle bir kaç sene önce çok popülerdi ve bu yıl kaybettiği popülerliğini tekrar kazanıyor. Tost adı verilen saç şekillendiriciyle sıkı su dalgaları elde edebilirsiniz. Bu tarz saç modelleri uzun saçlarda çok hoş görünecektir. Dalgalı saçlarda denizden çıkmış ıslak saçlar kendi kendine kuruduktan sonra su dalgası şeklini alır. Fotoğraftaki saç modeli de çok uğraşılmamış görünümde kendi kendine doğal su dalgası oluşmuş modeli almış. Saç diplerini saç fırçasıyla hafif dağıtarak küçük elektriklenmeler verirseniz saç modeliniz çok daha doğal görünür.

Islak Görünümlü Saç Modelleri

Islak görünümlü saç modelleri 2020 yılında popülerliğini arttırdı. Sıcak yaz aylarında bu saç modelleri çok havalı ve hoş görünmesiyle çok tercih edilen saç modelleri arasına giriyor. Fotoğrafta gördüğünüz Kim Kardashian da çok sık ıslak görünümlü saç modellerini tercih ediyor. Güzellik sırlarından bir tanesi de tercih ettiği saç modellerinde saklı olabilir mi? Islak görünümlü saç modelini yapmaksa çok basit! Saçlarınızı şekillendirirken saçlarınıza zarar vermeden ısı kullanmaya gerek kalmadan ıslak görünümü elde edebilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra hiç kurutmadan avcunuza saç köpüğü sıkıp saçlarınıza dağıtın elinizle doğal bukleler verin ardından saçlarınızı kurutun.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yorumlar kapalı.